Om podcasten

 

14466888_10157591137540201_1325081546_o

Dekningsbidraget er en podcast for og av studenter ved Handelshøyskolen BI. Dorthe Engh og Petter Kverneng sørger for en ny sending hver uke, med spennende gjester, gøyale sprell, faglig påfyll, god stemning og improvisert tullprat! Med andre ord: alt du som student ønsker av en podcast!

 

petter_profil_2

Petter Kverneng, 23 år fra Inderøy i Nord-Trøndelag studerer økonomi og administrasjon. Han har en unik evne til å underholde alt og alle rundt seg, og hans kjappe kommentarer og satiriske syn på verden treffer deg som et balltre i ansiktet. TV2 har kalt han “Facebookens Romeo” Selv omtaler han seg som “den minst attraktive nordmannen som er blitt intervjuet av Playboy“.

 

 

 

 

 

 

dorthe

Dorthe Engh, 21 år fra verdens desidert minste perle: Toten. Studerer PR og markedskommunikasjon. Har en unik evne til å få folk rundt seg til å le da kommentarene er lite gjennomtenkte og ikke alltid rekker opp til hjernen før de spyttes ut. Blant kjente blir hun ofte kalt for selfie-dronninga, men sett bort i fra fine bilder, store brøst og en monolog som går i ett-er hun engasjert i at du skal få det litt bedre i hverdagen.

 

 

 

 

Last ned Dekningsbidraget (iTunes)